Šport > Košarka
14 ogledov

Olimpija z Ožboltom

ozbolt_olimpija_asvel_afp_main Žurnal24 main
Košarkarji U. Olimpije so v zaostali tekmi 6. kola lige UPC Telemach s kar 58 točkami razlike premagali ekipo TCG Mercator, s katerim se bodo pomerili tudi v naslednjem kolu.

Košarkarji Uniona Olimpije so tudi prestavljeno tekmo 6. kola lige UPC Telemach proti TCG Mercatorju odigrali nadvse zavzeto in prišli do visoke zmage s 106:48. A to niti ni bila najvišja prednost na tekmi, ki je tik pred koncem zadnje četrtine znašala že 61 točk (106:45) v korist zmajčkov, nato pa je Ljubenovič s trojko nekoliko znižal izid. Varovanci Aleksandra Džikića so si sicer že priigrali nastop v končnici slovenskega prvenstva.  Prva strelca tekme sta bila Saša Dončić v vrstah zeleno-belih ter Jure Eržen pri gostih s 15 točkami, za gostitelje jih je 14 k zmagi dodal Mirza Begić, ki je bil z osmimi skoki tudi prvi skakalec tekme, po 12 pa Miha Zupan in Goran Dragić. Ljubitelje košarke bo v dobro voljo gotovo spravila novica, da se je po dolgotrajni odsotnosti na igrišče znova vrnil Sašo Ožbolt. Za začetek s 6 točkami. Union Olimpija bo v 13., predzadnjem kolu lige UPC Telemach v soboto, 10. maja, gostovala v škofjeloški dvorani Poden prav pri TCG Mercatorju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.