Olimpijca surovo pretepli sredi ulice

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Irski olimpijec Jack Woolley je v napadu utrpel tako hude poškodbe, da je potreboval rekonstruktivni poseg na obrazu.
Oglej si celoten članek

Tekvondoist Jack Wooley, udeleženec nedavno končanih olimpijskih iger v Tokiu, je bil med ponočevanjem v Dublinu tarča naključnega napada mimoidoče skupine, ki je fizično maltretirala civiliste.

Woolley je incident podrobno opisal na družbenih omrežjih, kjer je razkril, da je skupina oseb, od 8 do 12 moških in žensk, starih od 20 do 30 let, napadala mimoidoče, pri čemer je tudi sam 'pokasiral' udarec v obraz.

"Dobil sem samo en udarec, kateremu je sledilo opravičilo v smislu 'moja napaka, napačna oseba', nakar so storilci nadaljevali pot po ulici in še naprej vršili fizično nasilje nad sprehajalci," je zapisal tekvondoist.

Okrvavljeni Woolley je na pomoč poklical reševalce in pristal v bolnišnici, kjer je zaradi hude poškodbe v predelu ust potreboval tudi operativni poseg. Sledilcem se je prvič oglasil že med prevozom v bolnišnico, kasneje pa je na spletu delil še več zelo nazornih fotografij njegovega zmaličenega obraza.

"Prečkal je cesto, ko ga je nekdo nenadoma udaril v obraz," je povedala mama Annette Woolley. "Pravi, da je z njim vse v redu. Uspel se je celo naspati, česar pa zase ne bi mogla trditi. V naslednjih tednih bo jedel nenormalne količine sladoleda," je dodala.

Preiskava incidenta je v teku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:31 18. Avgust 2021.

    Ko hodis po ulici, ne mores biti vedno napet in pozoren na okolico. Lahko je norec prisel od zadaj, ne …

  • 13:36 17. Avgust 2021.

    Ne razumem, kako lahko olimpijca v borilnem športu, z enim udarcem razbije cestni pretepač. Ok, če je bil pijan, pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.