Olimpija pripeljala prvo zimsko okrepitev

Foto: NK Olimpija/Twitter
Foto: NK Olimpija/Twitter
Ljubljanski nogometni klub je okrepil hrvaški vezist Robert Mudražija.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Olimpija se je med zimskim premorom okrepil s hrvaškim vezistom Robertom Mudražijo, so sporočili na uradni spletni strani. Gre za nekdanjega hrvaškega mladega reprezentanta, ki je nazadnje igral za Rijeko na Hrvaškem. V zeleno-belem dresu bo kot posojeni nogometaš danskega FC Koebenhavna igral do konca te sezone.

Kariero je zdaj 24-letni Hrvat začel v mladinskih vrstah Dinama iz Zagreba in kasneje NK Zagreb, za katerega je zbral 39 nastopov v prvi hrvaški ligi in dva v pokalnem tekmovanju. Iz hrvaške prestolnice se je v začetku sezone 2016/2017 preselil k avstrijskemu drugoligašu Lieferingu, nato pa se po enem letu vrnil v domovino. Oblekel je dres Osijeka in ga nosil na 52 tekmah. Za hrvaškega prvoligaša je zbral tri zadetke in devet asistenc.

Pozimi leta 2019 je prestopil k večkratnemu danskemu prvaku Koebenhavnu. Na Danskem je zaigral na 29 obračunih in se podpisal pod zadetek in dve asistenci. Januarja letos je kot posojen igralec odšel k Rijeki, ki jo je zastopal na 21 tekmah in vknjižil eno podajo.

Olimpija trenutno na lestvici prve lige Telemach zaseda tretje mesto z 31 osvojenimi točkami. Ima dve tekmi manj od vodilnega Maribora, ki je zbral 39 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.