Olimpijo zapustili se trije igralci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vsi trije so sporazumno prekinilo pogodbo, je sporočil ljubljanski klub.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Olimpija se je razšel s tremi nogometaši, so sporočili na spletni strani kluba. Haris Kadrić je že podpisal pogodbo z Aluminijem iz Kidričevega, zmajevo gnezdo pa zapuščata še Hrvata, Ivan Močinić in Dražen Bagarić. Močinić je v klub prišel novembra lani, Bagarić pa pred začetkom te sezone.

Močinić je zabeležil šest nastopov v Prvi ligi Telekom Slovenije, Bagarić pa osem. Iz Olimpije so sporočili, da je na izhodnih vratih kluba še Luka Marin, ki ne trenira več z ekipo.

Sprememba V Olimpiji odslej dva Mandarića, klub ni naprodaj

Konec ugibanj Olimpijo prevzema znan obraz

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.