Olimpijski prvak proti sedmim policistom

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Olimpijski prvak iz Atlante (1996) Vjačeslav Olejnik je sredi ulice v Kijevu fizično obračunal s policisti, ki so ga želeli aretirati zaradi vožnje pod vplivom alkohola.
Oglej si celoten članek

Ukrajinskega rokoborca Vjačeslava Olejnika so med vožnjo po ukrajinski prestolnici ustavili policisti, ki se ugotovili, da je nekdanji olimpijski prvak vozil pod vplivom alkohola.

Olejnik, ki je praznoval 50. rojstni dan, se je upiral aretaciji in se zapletel v pretep z dvema policistoma. 

Eden od njiju je upokojenega rokoborca poškropil s solzivcem, kar ga je še bolj razjezilo, sledilo pa je prerivanje, v katerem je Olejnik dobil brutalen udarec po glavi in začel močno krvaveti.

Ukrajinec se kljub temu ni želel umiriti in nadaljeval s prerivanjem, nato pa je v bizarni incident poseglo še pet policistov, ki so s skupnimi močmi vklenili nekdanjega prvaka.

Po navedbah očividcev se je Olejnik umiril tudi zato, ker je v avtu sedel njegov sin, ki je od vsega hudega zajokal.

''Priznam, da sem bil delno kriv. Ne morem vam povedati vsega. Delno sem kriv, ker nisem prenehal in nisem upošteval policistov. Toda nisem kriminalec. Kolikor vem, bom moral na zaslišanje, kjer me bodo kaznovali, ker to vedno naredijo. Dejstvo, da sem se še isti dan lahko vrnil domov, je dokaz, da nisem naredil ničesar narobe,'' je dejal Olejnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:33 30. April 2016.

    Kaj si ti? Delavski agitator? Nič ne bo iz tega kar si napisal: <br />1. strukture, ki so zakrivile ta …

  • 13:15 30. April 2016.

    bliza se 1 maj. V nemciji strajkajo, ker je povisica manjsa od pricakovane. pri nas ne strajkajo delvaci, ker delajo …

  • 13:08 30. April 2016.

    Kljub vsemu zelo humano. V Ameriki bi uporabili že teaser ali pa bi ga ze celo ustrelili, kolikor so debilni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.