Šport
58 ogledov

Olimpijski prvak proti sedmim policistom

Vjačeslav Olejnik Youtube
Olimpijski prvak iz Atlante (1996) Vjačeslav Olejnik je sredi ulice v Kijevu fizično obračunal s policisti, ki so ga želeli aretirati zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Ukrajinskega rokoborca Vjačeslava Olejnika so med vožnjo po ukrajinski prestolnici ustavili policisti, ki se ugotovili, da je nekdanji olimpijski prvak vozil pod vplivom alkohola.

Olejnik, ki je praznoval 50. rojstni dan, se je upiral aretaciji in se zapletel v pretep z dvema policistoma. 

Eden od njiju je upokojenega rokoborca poškropil s solzivcem, kar ga je še bolj razjezilo, sledilo pa je prerivanje, v katerem je Olejnik dobil brutalen udarec po glavi in začel močno krvaveti.

Ukrajinec se kljub temu ni želel umiriti in nadaljeval s prerivanjem, nato pa je v bizarni incident poseglo še pet policistov, ki so s skupnimi močmi vklenili nekdanjega prvaka.

Po navedbah očividcev se je Olejnik umiril tudi zato, ker je v avtu sedel njegov sin, ki je od vsega hudega zajokal.

''Priznam, da sem bil delno kriv. Ne morem vam povedati vsega. Delno sem kriv, ker nisem prenehal in nisem upošteval policistov. Toda nisem kriminalec. Kolikor vem, bom moral na zaslišanje, kjer me bodo kaznovali, ker to vedno naredijo. Dejstvo, da sem se še isti dan lahko vrnil domov, je dokaz, da nisem naredil ničesar narobe,'' je dejal Olejnik.

Komentarjev 4
  • nergač 14:33 30.april 2016.

    Kaj si ti? Delavski agitator? Nič ne bo iz tega kar si napisal: 1. strukture, ki so zakrivile ta stoletni rop prebivalstva so še vedno na oblasti in še trdno držijo svoje pozicije v gospodarstvu, bankah.....2. v naših ...prikaži večh glavah je preveč ostankov miselnosti, ki je prevladovala pri bratih iz prejšnje države3. to kar si napisal, bi bilo možno le s poenotenjem naroda in skupnimi cilji, ki bi prevzeli Slovence, a ob tolikem sovraštvu in razklanosti lahko le sanjaš o tem, da bo kaj drugače še najmanj kake tri generacije....potem bo pa itak že svetovni kolaps in sesutje ravnotežja v svetu, ker tako stanje kot je zdaj, ne more trajati v nedogled....

  • jakec1575 13:15 30.april 2016.

    bliza se 1 maj. V nemciji strajkajo, ker je povisica manjsa od pricakovane. pri nas ne strajkajo delvaci, ker delajo v nezakonitih okoliscinah dela. Ta 1 maj 2016 je priloznost, da se zamislimo nad tem. Da je minimalna placa spodnji ...prikaži več rob, ki bi moral biti izjema. Da kljub tatovom zivimo v raju narave. Da lahko v 5 letih iz politicne in lopovske greznice naredimo zgledno državo, ki je v mnogocem zelo dobra tudi v svetovnem merilu. Potrebna je politicna in intelektualna volja ljudstva in intelektualcev tu doma in v diaspori. Vec logike, manj birokracije, vec pametnejsih in logicnih zakonov in popolno razbitje politicne in gospodarske sistemske mafije, ki se je prevec zazrla v zdravo tkivo gospodarstva, javnih funkcij in resno ogroza imunski sitem te države. Naj bo 1.maj prvi dan novega razmisljanja, diskurza in akcije pometanja s tovrstnimi kadri, ljudmi, razmisljanji. Ta država je lahko dragulj, če si le upa verjeti v to. gospodarski kazalci in inovativnost pricata o tem. Gremo. Pod svob

  • jakec1575 13:08 30.april 2016.

    Kljub vsemu zelo humano. V Ameriki bi uporabili že teaser ali pa bi ga ze celo ustrelili, kolikor so debilni in prestraseni oz agresivni. Ne zavedamo se, kako imamo v evropi sreco, da orozje ni tako legalizirano, kot v ZDA ...prikaži več in da nimamo tako nore policije s tako norimi pristojnostmi in tako malo krivdne odgovornosti. Če te ne more obvladat, te ustrelijo. Še posebno, če si črn ali Mehikanec. In pri nas, bodo tudi incidenti, ko bo teaser legalen. Če se ne bos strinjal s policistom, te bodo z 20 000 volti prizemljli. Utemlejnost bos pa na sodiscu dokazoval, če bos se med zivimi in ti srcek ne bo odpovedal. Dober policist ne rabi nic drugega razen dobre psihologije v 95%. pri norcih pa pendrek in samo v promilu ali manj tudi pištola. Ljudje so v tem norem svetu vcasih jezni in rabijo zgolj 3-4min da se spihajo. potem pa sodelujejo. V ZDA te v teh 3 min lahko ubijejo nekaznovano.