Olimpijski prvaki prvi polfinalisti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Aktualni olimpijski prvaki so se uvrstili v polfinale rokometnega turnirja v Rio de Janeiru.
Oglej si celoten članek

Francoska izbrana vrsta je v prvem četrtfinalu premagala Brazilijo in se z izidom 34:27 uvrstila med štiri najboljše ekipe olimpijskega turnirja.

Galski petelini, ki so pred štirimi leti v Londonu osvojili zlato kolajno, se bodo za vstop v finale pomerili z Nemčijo, ki je s 34:22 premagala Katar.

Slovenske rokometaše nocoj čaka tekma z Danci, ki se bo začela ob 22. uri. V primeru zmage se bodo varovanci Veselina Vujovića pomerili z zmagovalcem obračuna med Poljsko in Hrvaško.

PREBERITE ŠE:

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.