Omara preprečila nastop Verdascu v Umagu

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski teniški igralec Fernando Verdasco je zaradi bizarne poškodbe, ki jo je staknil ob udarcu v omaro na turnirju v Hamburgu, odpovedal nastop v Umagu.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji tenisa na bližnjem turnirju ATP v Umagu ne bodo mogli uživati v predstavah španskega igralca Fernanda Verdasca. Trenutno 34. igralec na lestvici ATP in zmagovalec umaškega turnirja iz leta 2008 je svoj nastop odpovedal zaradi bizarne poškodbe, ki jo je v tem tednu staknil v Hamburgu.

Verdasco je na nemškem turnirju po izgubljenem drugem nizu na četrtfinalnem dvoboju proti Argentincu Federicu Delbonisu najprej razbil svoj lopar in zahteval krajši premor, v navalu besa in ogorčenja zaradi svoje slabe predstave pa se je nato v slačilnici znesel še nad omaro in se pri tem poškodoval. Po krajši zdravniški intervenciji se je nato vrnil na igrišče in izgubil s 7:6 (5), 6:7 (8) in 4:6.

Na bližnjem turnirju v Umagu ne bosta nastopila tudi lanski zmagovalec Hrvat Marin Čilić in Poljak Jerzy Janowicz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.