Šport
16 ogledov

Omara preprečila nastop Verdascu v Umagu

Verdasco Delbonis ATP Hamburg tenis turnir EPA
Španski teniški igralec Fernando Verdasco je zaradi bizarne poškodbe, ki jo je staknil ob udarcu v omaro na turnirju v Hamburgu, odpovedal nastop v Umagu.

Ljubitelji tenisa na bližnjem turnirju ATP v Umagu ne bodo mogli uživati v predstavah španskega igralca Fernanda Verdasca. Trenutno 34. igralec na lestvici ATP in zmagovalec umaškega turnirja iz leta 2008 je svoj nastop odpovedal zaradi bizarne poškodbe, ki jo je v tem tednu staknil v Hamburgu.

Verdasco je na nemškem turnirju po izgubljenem drugem nizu na četrtfinalnem dvoboju proti Argentincu Federicu Delbonisu najprej razbil svoj lopar in zahteval krajši premor, v navalu besa in ogorčenja zaradi svoje slabe predstave pa se je nato v slačilnici znesel še nad omaro in se pri tem poškodoval. Po krajši zdravniški intervenciji se je nato vrnil na igrišče in izgubil s 7:6 (5), 6:7 (8) in 4:6.

Na bližnjem turnirju v Umagu ne bosta nastopila tudi lanski zmagovalec Hrvat Marin Čilić in Poljak Jerzy Janowicz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.