On je najbolj nepošten igralec tega Svetovnega prvenstva

Foto: Profimedia
Francija je v osmini finala Svetovnega prvenstva izločila Argentino, s katero je domov odšel tudi Nicolas Otamendi, katerega so navijači izbrali za najbolj "umazanega" igralca turnirja.
Oglej si celoten članek

Branilec južnoameriške reprezentance se je še posebej "izkazal" na tekmi prav proti Tricolorom. Njegove nešportne in nerazumljive poteze so le redko koga pustile ravnodušne, dve pa sta še prav izstopali.

Prva se je zgodila potem, ko je sodnik že dosodil prekršek nad Paulom Pogbajem, nakar je Otamendi v naletu besa z vso silo žogo brcnil v Francozov hrbet.

Prav tako pa ni ostal dolžan Olivierju Giroudu. Slednji je obležal na igrišču, na pomoč pa mu je prišla zdravniška pomoč. Otamendi je nato ves nervozen pograbil bidon z vodo, ki ga je na igrišče prinesla francoska zdravniška služba ter z njo začel škropiti po Giroudu, medtem ko je ta sedel na travi.

Ni pa bila tekma proti Franciji zgolj nesrečen slučaj. Podoben incident, kot ga je imel s Pogbajem, je imel tudi na tekmi s Hrvaško, ko je prav tako ves frustriran nad rezultatom žogo nastreljal v Ivana Rakitića, ko je ta ležal na travi.

Zato tudi ne preseneča, da je bil preko spletne ankete izbran za najbolj nešportnega igralca Svetovnega prvenstva v Rusiji. Le redki so, ki bodo žalovali za Argentinčevim odhodom domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.