Šport > Nogomet
7203 ogledov

On je najbolj nepošten igralec tega Svetovnega prvenstva

Otamendi
Francija je v osmini finala Svetovnega prvenstva izločila Argentino, s katero je domov odšel tudi Nicolas Otamendi, katerega so navijači izbrali za najbolj "umazanega" igralca turnirja.

Branilec južnoameriške reprezentance se je še posebej "izkazal" na tekmi prav proti Tricolorom. Njegove nešportne in nerazumljive poteze so le redko koga pustile ravnodušne, dve pa sta še prav izstopali.

Prva se je zgodila potem, ko je sodnik že dosodil prekršek nad Paulom Pogbajem, nakar je Otamendi v naletu besa z vso silo žogo brcnil v Francozov hrbet.

Prav tako pa ni ostal dolžan Olivierju Giroudu. Slednji je obležal na igrišču, na pomoč pa mu je prišla zdravniška pomoč. Otamendi je nato ves nervozen pograbil bidon z vodo, ki ga je na igrišče prinesla francoska zdravniška služba ter z njo začel škropiti po Giroudu, medtem ko je ta sedel na travi.

Ni pa bila tekma proti Franciji zgolj nesrečen slučaj. Podoben incident, kot ga je imel s Pogbajem, je imel tudi na tekmi s Hrvaško, ko je prav tako ves frustriran nad rezultatom žogo nastreljal v Ivana Rakitića, ko je ta ležal na travi.

Zato tudi ne preseneča, da je bil preko spletne ankete izbran za najbolj nešportnega igralca Svetovnega prvenstva v Rusiji. Le redki so, ki bodo žalovali za Argentinčevim odhodom domov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice