Šport > Nogomet
8495 ogledov

Messi šokiral novinarja

Messi Reševalni pas/Twitter
Lionel Messi je na Svetovnem prvenstvu presenetil novinarja s trakom, ki mu ga je poslala novinarjeva mati.

Po mnenju argentinskega zvezdnika Lionela Messija naj bi bil eden izmed razlogov za njihovo napredovanje v izločilne boje tudi rdeči trak za srečo, ki ga je nosil na tekmi proti Nigeriji.

S svojim rdečim trakom pa je presenetil enega izmed prisotnih novinarjev, saj je razkril, da mu je trak za srečo poslala prav novinarjeva mati po tekmi z Islandijo ter da je imel trakec zavezan okoli levega gležnja tekom celotne tekme.

"Poglej!" mu je naročil ter pokazal trakec izpod svoje nogavice, ko je videl, kako zaprepaden je omenjeni novinar.

"Resno?" še vedno ni mogel verjeti slednji. Messi mu je nato še enkrat potrdil, da gre prav za tisti trak, ki mu ga je poslala njegova mati.

"Pa saj bom dobil še srčni napad," je zaključil novinar.

Lionel Messi ARG proti NIG Šport Po preobratu znan še drugi udeleženec osmine finala iz skupine D

Morda je rdeči trakec resnično prinesel srečo prvemu zvezdniku argentinske reprezentance, ki je bil na dosedanjem prvenstvu neprepoznaven, na tekmi z Nigerijo pa se je končno prebudil in z mojstrsko potezo popeljal Argentince v vodstvo.

Toda uporni Nigerijci se niso predali ter preko Victorja Mosesa izid tudi izenačili.

Bolj kot rdečemu traku bi se morala Argentina zahvaliti svojemu branilcu Marcosu Roju, ki je v 86. minuti tekme dosegel zmagoviti gol, ki je Albicelestom prinesel napredovanje v izločilne boje, kjer jih čakajo Francozi.

Komentarjev 1
  • Ava_Matters 18:24 29.junij 2018.

    Prejel sem 24351 $ v mojem prvem mesecu in 30500 $ prejšnji mesec, saj sem delal na spletu od doma. Sem redni študent in samo delam od 3 do 4 ure na dan. Vsak mora poskusiti to delo zdaj, tako ...prikaži več da uporabite ttoo povezavo ... ●●●● ➤➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob8.Com

Sorodne novice