Šport > Nogomet
10069 ogledov

Najbolj žalosten rojstni dan za Messija

lionel messi Epa
Za mnoge najboljši nogometaš na svetu danes praznuje 31. rojstni dan.

Po načrtih pred svetovnim prvenstvom bi moralo biti danes v argentinski bazi na sporedu zelo veliko slavje ob 31. rojstnem dnevu Lionela Messija. A argentinski čarovnik bo ob svojem jubileju precej slabe volje. Argentina je namreč v četrtek z 0:3 izgubila proti Hrvaški, še pred tem pa remizirala z Islandijo.

Rojstnodnevna zabava je bila organizirana že pred omenjenima tekmama in bo izvedena, čeprav bo vzdušje daleč od želenega. Pred dnevi sta v Bronnitsyju svećke upihnila že Sergio Agüero in Javier Mascherano, zdaj bo na vrsto prišel še Messi. V mestu sicer pripravljajo koncert, rojstnodnevno torto in zavijajo darila.

V Argentini medtem ugotavljajo, kam je izginila Messijeva forma, za slabe predstave pa so vzrok našli v njegovem zasebnem življenju. Na očetovski dan je sicer večina reprezentantov v Rusiji dobila obisk žena in otrok, Messijeva žena pa je ostala v Argentini, kot razlog je navedla rojstvo svojega nečaka Simona, ki ga je pred kratkim rodila njena sestra Carla.

A argentinski mediji temu ne verjamejo. Za slabe Messijeve igre na SP naj bi bile krive zakonske težave, to pa je tudi glavni razlog, da njegova družina ni pripotovala v Rusijo. Tik pred mundialom je sicer v javnost prišel video v katerem se Agüero in Messi pogovarjata o tem, da bi svojo rojstnodnevno zabavo 'začinila' s prihodom plačanih spremljevalk.

Da bi ovrgla zapise v medijih, je sicer Antonella pred tekmo s Hrvaško na Instagramu objavila fotografijo celotne družine Messi in sporočila: "Vedno s tabo!"

Komentarjev 5
  • Avatar darklord
    darklord 13:10 25.junij 2018.

    moderator, zacni delati glede oglasov; drugace pa brises normalne komentarje????

  • Janez_53 10:16 25.junij 2018.

    MODERATORJI, UKRENITE ŽE NEKAJ GLEDE TEH BLESAVIH NATEGUNSKIH OGLASOV!!! ČE STE VČASIH PIKOLOVSKI PRI KAKŠNIH MALCE BOLJ "ZAČINJENIH" KOMENTARJIH, BI BILO LOGIČNO, DA SPROTI PREPREČUJETE TUDI TAKŠNO OGLAŠEVANJE!

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 11:49 24.junij 2018.

    ne moreš biti skozi najboljši,lahko prepusti nogomet drugemu in sam živi naprej kot vsak človek

Sorodne novice