Šport > Nogomet
650 ogledov

Nemška zveza se je opravičila Švedom

Toni Kroos
Lepa gesta nemške zveze.

Nemški nogometaši so v soboto v Sočiju v izdihljajih tekme premagali Švede z 2:1, vodstvo branilcev naslova svetovnih prvakov iz Brazilije 2014 pa se je opravičilo Švedom zaradi preveč čustvenega veselja svojih nogometašev in članov strokovnega štaba po zmagovitem golu Tonija Kroosa.

"Tekma je bila izjemno napeta, v sami končnici pa je naša klop po zmagovitem zadetku reagirala preveč čustveno, kar ni v našem slogu. Švedom se za svoje dejanje in neprimerno obnašanje iskreno opravičujemo," je na svojem Tvitterju zapisala nemška nogometna zveza (DFB).

Joachim Löw Skupina F Šport Nemčija slaba kot še ne, a se je rešila v 95. minuti

Na posnetku razburljivega dvoboja v olimpijskem Sočiju se jasno vidi, da je eden od članov nemške izbrane vrste odšel do klopi švedske reprezentance in z visoko dvignjenim prstom slavil zadetek, ki ga je Kroos dosegel v peti minuti sodnikovega podaljška. To je pošteno razhudilo Skandinavce in le malo je manjkalo, da se majhno prerivanje in verbalno žaljenje ne bi razvil v splošni pretep.

Po dveh odigranih tekmah v skupini F je Mehika zbrala šest točk, Nemčija in Švedska jih imata po tri, Južna Koreja pa je brez točk.

Javier Chicharito Skupina F Šport Mehika ostaja neporažena, na prvem mestu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.