"On je umazan, treba ga bo nekajkrat udariti"

Foto: NK Maribor/Twitter Mitja Viler je zabil edini gol Maribora na Ibroxu.
Foto: NK Maribor/Twitter Mitja Viler je zabil edini gol Maribora na Ibroxu.
Mariborčani se po porazu v Glasgowu pripravljajo na nadaljevanje prvenstva in povratno tekmo proti Škotom.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Maribora so v četrtek na prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za Ligo Evropa po neprepričljivi predstavi v gosteh klonili proti Glasgow Rangers s 3:1.

Liga Evropa Maribor do gola v gosteh, a pot do povratka bo dolga

Na povratni tekmi jih torej čaka težko delo, še prej pa se bodo v okviru državnega prvenstva pomerili z Gorico. Trener Darko Milanič po vrnitvi s Škotske ni skoparil s kritikami na račun svojih varovancev, na udaru se je znašel predvsem Amir Dervišević.

"To, da že v peti minuti narediš tako napako pri sprejemu žoge, ne more biti posledica utrujenosti zaradi napornega ritma. Pri drugem zadetku smo spet naredili napako, podobno, kot smo jo na tekmi proti Aluminiju nekaj dni pred tem. Tudi tretji zadetek je bil nepotreben," je pojasnil Milanič.

Sramoten incident Sodnik obležal z razbito glavo, tekma prekinjena

Strelec edinega mariborskega zadetka v Glasgowu Mitja Viler je obžaloval slabšo igro v obrambi, ki je botrovala porazu, izpostavil je agresivnost Škotov. Predvsem mu je v spominu ostal en nogometaš.

"Bili so zelo agresivni. Predvsem napadalec (Alfredo Morelos, op. a.), za katerega sem prepričan, da bomo o njem še veliko slišali, nas je tolkel in bil vseskozi nevaren. Je zelo umazan igralec. V Mariboru ga bo moral vsak malce udariti po nogi, da se bo umiril," je mlademu Kolumbijcu sporočil bočni branilec vijoličastih.

Povratno srečanje med Mariborom in Rangers v Ljudskem vrtu se bo začelo v četrtek ob 20.15.

Foto: Epa Alfredo Morelos

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:37 11. Avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.