Opravili 748 testov, odkrili šest okuženih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekateri igralci so že napovedali, da se zaradi varnosti njihovih družinskih članov treningov ne bodo udeležili.
Oglej si celoten članek

Vodstvo angleške elitne nogometne lige je sporočilo, da je bilo na testih na novi koronavirus pred začetkom treningov pozitivnih šest ljudi iz treh klubov. Imen nogometašev oziroma klubov z okuženimi niso sporočili, poroča AFP.

"Na testih 17. in 18. maja smo preverili 748 igralcev in klubskih delavcev, šest jih je bilo pozitivnih. Okužene zdaj čaka sedemdnevna karantena," so sporočili iz Premier League.

Prva faza Opogumljeni Angleži po sledeh Nemcev

UEFA Razkrita datum ponovnega zagona in enotno prizorišče Lige prvakov

Nekateri igralci so že napovedali, da se zaradi varnosti njihovih družinskih članov treningov ne bodo udeležili, dokler obstaja nevarnost okužbe.

Pred začetkom treningov v prvih dveh nemških ligah so testirali 1724 ljudi, deset je bilo pozitivnih.

NZS Znan datum začetka prve nogometne lige

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.