Orli blestijo v celinskem pokalu

Foto: Profimedia Anže Lanišek.
Anže Lanišek.
V japonskem Sapporu je bila v noči na soboto na sporedu druga tekma drugorazrednega tekmovanja za smučarske skakalce.
Oglej si celoten članek

Potem ko je slovenski smučarski skakalec Robert Kranjec dobil prvo tekmo celinskega pokala v Sapporu, je bil od Slovencev na drugi tekmi najboljši Anže Lanišek, ki je končal tik za stopničkami na četrtem mestu. Lanišek se je tik pod zmagovalni oder povzpel s 14. mesta po prvi seriji. Zmagal je Avstrijec Daniel Huber.

Od preostalih Slovencev so točke osvojili še Tomaž Naglič na 12. mestu, Miran Zupančič na 23. in Robert Kranjec na 28. mestu. Kranjec je bil sicer po prvi seriji četrti in je napovedal nov boj za stopničke, a so ga nato v finalu zaradi neustreznega dresa diskvalificirali.

V Sapporu bo ta konec tedna na sporedu še ena tekma celinskega pokala.

Odločitev Norvežani ne želijo tvegati

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.