Osemletnik zaigral pred 50 tisoč navijači

Amsterdamski Ajax ima fundacijo, ki že vrsto let pomaga izpolnjevati sanje bolnim otrokom. Novo lepo gesto je najbolj trofejni nizozemski klub naredil prejšnji konec tedna pred tekmo z moštvom NAC Breda, ki so jo fantje iz prestolnice sicer gladko dobili (4:0).
Oglej si celoten članek

Mali Jay-Jay Willems, ki šteje šele osem let, je velik navijač Ajaxa. Fantič že vrsto let boleha za sindromom razdraženega črevesja, ki ga zelo ovira v vsakdanjem življenju, trebušne bolečine ga spremljajo skoraj vsak dan. 

Jay-Jay je pred dobrim tednom dni doživel lepo presenečenje. Ajax ga je namreč povabil na ogled stadiona Amsterdam ArenA, nato pa je svetlolasi deček opravil tudi trening s prvo ekipo.

Dali so mu devetico

To še ni bilo vse, najlepše je šele sledilo. Skupaj s trenerjem in klubsko legendo Frankom de Boerjem je opravil tudi novinarsko konferenco. "Želim vam predstaviti našega novega igralca. Jay-Jay igra na levem krilu in nam je padel v oko med treningom. Mislimo, da bo s svojimi kvalitetami nekega dne lahko igral za člansko ekipo," je dejal De Boer.

Deček je dobil dres s številko devet, pred tekmo se je ogrel skupaj z ekipo, predstavili pa so ga tudi na velikem semaforju, kot pravega nogometaša. Na igrišče je odšel skupaj s prvo enajsterico, nato pa še izvedel simboličen začetni udarec. In vse to pred 50.000 navijači Ajaxa! Vsekakor dan, ki ga mali Jay-Jay ne bo nikoli pozabil. Dogodivščino malčka si lahko v skrajšani verziji ogledate v zgornjem videu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.