Ostaja in namerava v 48 urah rešiti F1

Foto: Žurnal24 Bernie Ecclestone je neuničljiv. Očitno ga tudi zadnji spodrsljaj ne bo odnesel.
Bernie Ecclestone se je odzval na govorice, da ga bodo odslovili z mesta prvega človeka formule 1. Pravi, da gre za laž, da bo še dolgo ostal v F1 in v 48 urah rešil zdajšnjo krizo.
Oglej si celoten članek

V nedeljo so se pojavile govorice, da bo 79-letni Bernie Ecclestone odslovljen z mesta prvega človeka formule 1 oziroma podjetja CVC, ki vodi komercialne posle najelitnejšega dirkaškega tekmovanja. CVC naj bi o njegovi usodi razpravljal na torkovem sestanku, že zdaj pa naj bi se uprava sama pogovarja z moštvi Fote, in nič več Ecclestone. Sodu naj bi izbile dno Ecclestonove izjave o Adolfu Hitlerju, saj naj bi bila dva od članov uprave CVC (Martin Sorrell in Peter Brabeck) juda. Zdaj je Bernie Ecclestone te govorice odločno zavrnil. Še več: pravi, da bo v 48 urah rešil krizo v formuli 1.

 
 

Govorice, da odhajam, so popolna laž.

Bernie Ecclestone

 
"Govorice, da odhajam, so popolna laž. Ne vem, od kod so prišle," je odločen Ecclestone. "Upam, da bo pogodba Concorde podpisana do srede. Max Mosley bo vesel, ko bom rešil krizo. Dobil bo tako znižanje stroškov kot novo pogodbo Concorde. Za tem bo lahko mirno odšel z mesta predsednika Fie. Kar pa se tiče mene: v formuli 1 ostajam!" Ecclestone je dobil podporo tudi s strani enega od članov uprave CVC, Donalda Mackenzieja. "Bernie Ecclestone ostaja na svojem položaju. Nimamo namena, da bi ga zamenjali. Niti ne bo sestanka. Bernie me dobro pozna in ve, da njegov položaj ni v nevarnosti. Je pa res, da nam ni bilo všeč, kar je govoril o Hitlerju. Tega se zaveda in se je zato tudi opravičil. Konec debate."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.