Šport > Moto športi
2 ogledov

Ostaja in namerava v 48 urah rešiti F1

Bernie Ecclestone je neuničljiv. Očitno ga tudi zadnji spodrsljaj ne bo odnesel. Žurnal24 main
Bernie Ecclestone se je odzval na govorice, da ga bodo odslovili z mesta prvega človeka formule 1. Pravi, da gre za laž, da bo še dolgo ostal v F1 in v 48 urah rešil zdajšnjo krizo.

V nedeljo so se pojavile govorice, da bo 79-letni Bernie Ecclestone odslovljen z mesta prvega človeka formule 1 oziroma podjetja CVC, ki vodi komercialne posle najelitnejšega dirkaškega tekmovanja. CVC naj bi o njegovi usodi razpravljal na torkovem sestanku, že zdaj pa naj bi se uprava sama pogovarja z moštvi Fote, in nič več Ecclestone. Sodu naj bi izbile dno Ecclestonove izjave o Adolfu Hitlerju, saj naj bi bila dva od članov uprave CVC (Martin Sorrell in Peter Brabeck) juda. Zdaj je Bernie Ecclestone te govorice odločno zavrnil. Še več: pravi, da bo v 48 urah rešil krizo v formuli 1.

 
 

Govorice, da odhajam, so popolna laž.

Bernie Ecclestone

 
"Govorice, da odhajam, so popolna laž. Ne vem, od kod so prišle," je odločen Ecclestone. "Upam, da bo pogodba Concorde podpisana do srede. Max Mosley bo vesel, ko bom rešil krizo. Dobil bo tako znižanje stroškov kot novo pogodbo Concorde. Za tem bo lahko mirno odšel z mesta predsednika Fie. Kar pa se tiče mene: v formuli 1 ostajam!" Ecclestone je dobil podporo tudi s strani enega od članov uprave CVC, Donalda Mackenzieja. "Bernie Ecclestone ostaja na svojem položaju. Nimamo namena, da bi ga zamenjali. Niti ne bo sestanka. Bernie me dobro pozna in ve, da njegov položaj ni v nevarnosti. Je pa res, da nam ni bilo všeč, kar je govoril o Hitlerju. Tega se zaveda in se je zato tudi opravičil. Konec debate."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.