Ovečkin na pomoč zbornaji komandi

Foto: Žurnal24 Pred dnevi se je opekel s Capitalsi, v nedeljo bo tako oblekel dres Rusije. (Fot
S Capitalsi je vnovič ostal brez Stanleyjevega pokala (še več: izpadli so že v polfinalu konference) in tako bo Aleks Ovečkin poskušal pokal dvigniti vsaj z rusko reprezentanco, ki jo je okrepil na Slovaškem.
Oglej si celoten članek

Aleksander Ovečkin, vodilni strelec severnoameriškega hokejskega moštva Washington Capitals, se je pridružil ruski izbrani vrsti na svetovnem prvenstvu elitne divizije na Slovaškem. Tako bo 25-letni hokejski zvezdnik lahko nastopil že na nedeljski tekmi proti branilki naslova Češki.

Kapetan omenjenega moštva NHL iz Washingtona je dobil zeleno luč za pot na staro celino, potem ko je v konferenčnem polfinalu Tampa Bay Lighning gladko s 4:0 v seriji izločila vodilno ekipo vzhodne konference.

Moskovčan, ki je na lanskem SP v Nemčiji pomagal Rusiji do finala, leta 2008 pa tudi do naslova svetovnih prvakov, je to sezono v 79 tekmah NHL dosegel 32 golov in 53 podaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.