Ovečkin? Ne, Vladimir Putin

Foto: EPA Vladimir Putin Foto: EPA Vladimir Putin Foto: EPA Vladimir Putin, kip
Ruski predsednik Vladimir Putin se je na večeru hokeja v Sočiju pomeril z nekdanjimi NHL igralci. 62-letnika je bilo nemogoče zaustaviti.
Oglej si celoten članek

Vladimir Putin je bil na dvoboju z upokojenimi hokejisti glavna zvezda, njegova ekipa je zmagala z 18:6, prvi mož Rusije pa je ob pomoči legend kot so Pavel Bure, Valerij Kamenski in Vjačeslav Fetisov dosegel kar osem zadetkov. Na tekmi v Sočiju so sicer praznovali 70. obletnico konca druge svetovne vojne.

"To je ruska verzija videa s prisrčnim pasjim mladičkom," je na twitterju vso reč sicer pokomentiral ruski športni novinar Slava Malamud. Skoraj istočasno si je sicer ruska reprezentanca na svetovnem prvenstvu na Češkem zagotovila napredovanje v finale z zmago proti ZDA s 4:0.

 

V Kremlju sicer že nekaj časa Putina prikazujejo kot aktivnega športnika in osebo, trikratni ruski predsednik je tako znan po judu, v zadnjih letih pa je poletel z vojaškim letalom, z golimi prsmi jezdil na konju, ribaril ... V soboto mu je sicer v bližini Sankt Peterburga ena izmed kozaških skupin postavila doprsni kip v stilu rimskih cesarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:09 17. Maj 2015.

    Tipično komajzarsko samoreklamiranje. Potemkinove vasi so njihov izum. Da cekneš od smeha,<br />Putina bilo nemogoče zaustaviti !!! Rad bi videl …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.