Šport
16 ogledov

Ovečkin? Ne, Vladimir Putin

Vladimir Putin
1/3
EPA
Ruski predsednik Vladimir Putin se je na večeru hokeja v Sočiju pomeril z nekdanjimi NHL igralci. 62-letnika je bilo nemogoče zaustaviti.

Vladimir Putin je bil na dvoboju z upokojenimi hokejisti glavna zvezda, njegova ekipa je zmagala z 18:6, prvi mož Rusije pa je ob pomoči legend kot so Pavel Bure, Valerij Kamenski in Vjačeslav Fetisov dosegel kar osem zadetkov. Na tekmi v Sočiju so sicer praznovali 70. obletnico konca druge svetovne vojne.

"To je ruska verzija videa s prisrčnim pasjim mladičkom," je na twitterju vso reč sicer pokomentiral ruski športni novinar Slava Malamud. Skoraj istočasno si je sicer ruska reprezentanca na svetovnem prvenstvu na Češkem zagotovila napredovanje v finale z zmago proti ZDA s 4:0.

 

V Kremlju sicer že nekaj časa Putina prikazujejo kot aktivnega športnika in osebo, trikratni ruski predsednik je tako znan po judu, v zadnjih letih pa je poletel z vojaškim letalom, z golimi prsmi jezdil na konju, ribaril ... V soboto mu je sicer v bližini Sankt Peterburga ena izmed kozaških skupin postavila doprsni kip v stilu rimskih cesarjev.

Komentarjev 1
  • Tupamaros 12:09 17.maj 2015.

    Tipično komajzarsko samoreklamiranje. Potemkinove vasi so njihov izum. Da cekneš od smeha,Putina bilo nemogoče zaustaviti !!! Rad bi videl tistega, ki se ga upa zaustaviti.

Sorodne novice