Ožbolt podpisal za Olimpijo

Foto: Žurnal24 ozbolt_olimpija_asvel_afp_teaser
Vodilni možje Uniona Olimpije in Sašo Ožbolt so naposled le sklenili dogovor, slovenski košarkarski reprezentant pa bo po več kot enem letu znova član ljubljanskega kluba.
Oglej si celoten članek
"Pred letom je bila pogodba sporazumno prekinjena. Sklenili smo pač takšen dogovor, saj se je Olimpija odločila za sanacijo in ni imela denarja. Pristali smo na poravnavo. Zdaj je položaj drugačen, najpomembneje pa je, da se Sašo Ožbolt vrne na igrišča," je povedala njegova zastopnica Mira Poljo.

Zadovoljen z dogovorom
"Zelo sem vesel, da smo se dogovorili. To sem si resnično želel. Imel sem nekaj ponudb v tujini, vendar tu poznam okolje in način dela. Verjamem, da bom z igranjem za Olimpijo najlažje in najhitreje prišel nazaj do prave igre," je povedal Ožbolt in dodal: "Načeloma je bilo vse dogovorjeno že prej, zdaj pa je prišlo tudi do pisnega dogovora."

"Sašo je imel ponudbe še treh ali štirih klubov, vendar je želel ostati v Ljubljani. Njegovo željo smo upoštevali," je še dejala Poljova. Ožbolt se bo zmajem pridružil že po njihovi tekmi s Prokomom, za vrnitev na igrišča pa naj bi potreboval še en mesec.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.