Šport > Košarka
7 ogledov

Ožbolt podpisal za Olimpijo

ozbolt_olimpija_asvel_afp_teaser Žurnal24 main
Vodilni možje Uniona Olimpije in Sašo Ožbolt so naposled le sklenili dogovor, slovenski košarkarski reprezentant pa bo po več kot enem letu znova član ljubljanskega kluba.
"Pred letom je bila pogodba sporazumno prekinjena. Sklenili smo pač takšen dogovor, saj se je Olimpija odločila za sanacijo in ni imela denarja. Pristali smo na poravnavo. Zdaj je položaj drugačen, najpomembneje pa je, da se Sašo Ožbolt vrne na igrišča," je povedala njegova zastopnica Mira Poljo.

Zadovoljen z dogovorom
"Zelo sem vesel, da smo se dogovorili. To sem si resnično želel. Imel sem nekaj ponudb v tujini, vendar tu poznam okolje in način dela. Verjamem, da bom z igranjem za Olimpijo najlažje in najhitreje prišel nazaj do prave igre," je povedal Ožbolt in dodal: "Načeloma je bilo vse dogovorjeno že prej, zdaj pa je prišlo tudi do pisnega dogovora."

"Sašo je imel ponudbe še treh ali štirih klubov, vendar je želel ostati v Ljubljani. Njegovo željo smo upoštevali," je še dejala Poljova. Ožbolt se bo zmajem pridružil že po njihovi tekmi s Prokomom, za vrnitev na igrišča pa naj bi potreboval še en mesec.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.