Özil: "V Arsenal bi šel tudi gratis"

Foto: EPA
Foto: EPA
Novi član Arsenala Mesut Özil je znova spregovoril o tem, kako je pri Real Madridu izgubil "zaupanje in spoštovanje", kar ga je prisililo v nepričakovan odhod iz Španije.
Oglej si celoten članek

"Prišel bi tudi gratis," je v pogovoru za nemški dnevnik Die Welt povedal Mesut Özil, ki je nekaj dni pred derbijem Nemčije in Avstrije v Münchnu (3:0) zamenjal klub. Po treh sezonah pri Real Madridu ga je beli balet, kjer so ga vzljubili tako navijači kot soigralci, prodal Arsenalu

"Pogovor z (trenerjem Arsenala, op. a.) Arsènom Wengerjem je povzročil 'klik', ob katerem sem spoznal, kaj sem izgubil v Madridu: transparentnost, zaupanje, spoštovanje. Točno mi je rekel, kako me vidi, kako me želi uporabiti, kaj od mene pričakuje," je nadaljeval Özil.

Podolski in Mertesacker učitelja angleščine

V Gelsenkirchnu rojeni nekdanji član Schalkeja 04 in Werderja Bremna bi se lahko z nemško izbrano vrsto že v torek (16-ič zapored!) uvrstil na mundial. Elf mora le premagati Ferske otoke, Švedi pa ne smejo premagati Kazahstana.

Özil se bo po koncu reprezentančne akcije pridružil novim soigralcem v Londonu, kjer ga že pričakujeta stara znanca Per Mertesacker in Lukas Podolski. Nemška reprezentanta naj bi mu pomagala pri prilagajanju in učenju jezika.

"Veliko govorim s Perom in Poldijem, zelo mi pomagata," je še povedal "Čarovnik iz Oza".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.