Özila imajo raje kot Modrića

Foto: EPA
Foto: EPA
Internetna anketa španskega dnevnika AS je pred bralce postavila vprašanje, komu bolj zaupajo, Mesutu Özilu ali Luki Modriću.
Oglej si celoten članek

Kot najbrž veste, se je celotno poletje vlekla saga o prestopu hrvaškega reprezentanta Luke Modrića iz Tottenhama v Madrid, z njegovim prihodom pa se je pojavila dilema, kdo je bolj primeren za nastopanje v začetni postavi "los merengues", Zadrčan ali Nemec turškega rodu Mesut Özil.

Španski športni časnik AS je izvedel anketo, v kateri je sodelovalo več kot 70 tisoč ljudi, rezultati pa so presenetljivo enostranski. Kar 66 odstotkov sodelujočih je svoj glas namenilo nemškemu reprezentantu, le 34 odstotkov pa jih preferira madridsko devetnajstico.

Na zadnji prvenstveni tekmi proti Rayu Vallecanu je prednost dobil Modrić, Özil je svojo priložnost dočakal na klopi. V običajni postavitvi Joséja Mourinha 4-2-3-1 je ponavadi prostor le za enega izmed obeh virtuozov, ob alternativnem sistemu s tremi pretežno defenzivnimi vezisti pa niti eden niti drugi nimata zagotovljenega mesta v začetni enajsterici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.