Pacquiao bo boksal z Bradleyjem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Manny Pacquiao je sporočil ime tekmeca, s katerim se bo za naslov svetovnega prvaka pomeril 9. junija.
Oglej si celoten članek

Filipinski boksar Manny Pacquiao (54 zmag, 38 s KO, 3 porazi, 2 neodločena) je sporočil, da se bo v naslednjem dvoboju 9. junija v Las Vegasu za naslov prvaka po verziji WBO v velterski kategoriji, v kateri boksa tudi Dejan Zavec, pomeril z Američanom Timothyjem Bradleyjem. Pacquiao je sprva napovedoval dvoboj s Floydom Mayweatherjem.

Pacquiao se je vseskozi zavzemal za to, da bi se za omenjeni naslov pomeril s še enim kraljem velterske kategorije Mayweatherjem, a je moral po spodletelih dogovorih poiskati nasprotnika nekoliko nižje po rang lestvici. Zdaj bo sicer moral nekaj več časa vložiti v promocijo omenjenega dvoboja, saj Bradley zaenkrat še ne velja za zvezdnika te kategorije. Bradley (28 zmag, 12 s KO, brez poraza) ob tem skoraj ni mogel verjeti svoji sreči in se je Pacquiau že zahvalil, da je za dvoboj izbral prav njega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.