Šport
24 ogledov

Pacquiao bo boksal z Bradleyjem

Juan Manuel Marquez Manny Pacquiao Reuters
Manny Pacquiao je sporočil ime tekmeca, s katerim se bo za naslov svetovnega prvaka pomeril 9. junija.

Filipinski boksar Manny Pacquiao (54 zmag, 38 s KO, 3 porazi, 2 neodločena) je sporočil, da se bo v naslednjem dvoboju 9. junija v Las Vegasu za naslov prvaka po verziji WBO v velterski kategoriji, v kateri boksa tudi Dejan Zavec, pomeril z Američanom Timothyjem Bradleyjem. Pacquiao je sprva napovedoval dvoboj s Floydom Mayweatherjem.

Pacquiao se je vseskozi zavzemal za to, da bi se za omenjeni naslov pomeril s še enim kraljem velterske kategorije Mayweatherjem, a je moral po spodletelih dogovorih poiskati nasprotnika nekoliko nižje po rang lestvici. Zdaj bo sicer moral nekaj več časa vložiti v promocijo omenjenega dvoboja, saj Bradley zaenkrat še ne velja za zvezdnika te kategorije. Bradley (28 zmag, 12 s KO, brez poraza) ob tem skoraj ni mogel verjeti svoji sreči in se je Pacquiau že zahvalil, da je za dvoboj izbral prav njega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.