Šport
14 ogledov

Pacman zavrnil 40 milijonov

Pacquiao Reuters
Zgodba o mega borbi med Mannyjem Pacquiaem in Floydom Mayweatherjem se nadaljuje. Filipinec je razkril, da mu je Američan ponudil 40 milijonov ameriških dolarjev, kar je odločno zavrnil.

Še enkrat več se je izkazalo, da je denar sveta vladar. Manny Pacquiao in Floyd Mayweather bi že zdavnaj lahko poravnala račune, a vedno se je zataknilo pri denarju. Tako je tudi tokrat. Američan je jasno povedal, da delitev dobička na pol ne pride v poštev, ob tem pa prav tako vztraja, da gre ves zaslužek od prodanih pay-per-wievov v njegov žep! Pacquiao seveda niti slučajno ne razmišlja, da bi pristal na te pogoje. "Mayweather mi nudi fiksnih 40 milijonov dolarjev, brez odstotka pay-per-wieva in ostalih prihodkov. Kako me lahko pusti brez PPW, če pa jih prodam več kot on? Upam, da bo prišel k pameti, ker res mislim, da nisem nerazumen," je to možnost odločno zavrnil Pacman.

Oglasil se je tudi Bob Arum, ki skrbi za kariero Filipinca, in razkril, da bi do borbe lahko prišlo septembra, kar pa glede na urnik obeh boksarjev (Pacquiao se dogovarja tudi za nekaj drugih borb, Mayweather pa mora v zapor) ni ravno najboljša možnost. V tem primeru bi do mega borbe lahko prišlo šele prihodnje leto, a le, če se bosta Pacquiao in Mayweather usedla za isto mizo, si nalila čistega vina in dorekla vse podrobnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.