Šport
19 ogledov

Pacquiao priznal, pogovori so v teku

Juan Manuel Marquez Manny Pacquiao Reuters
Boksarska šampiona Manny Pacquiao (organizacija WBO) in Floyd Mayweather (WBC) se dogovarjata za najdražjo borbo v zgodovini tega športa.

To je v pogovoru za abs-cbnnews.com priznal 32-letni Filipinec Paquiao, ki je pred tedni po tesnem boju premagal Mehičana Juana Manuela Marqueza. Pacquiaa se z Mayweatherjem povezuje že več kot dve leti, zdaj pa sta obe strani vendarle pripravljeni na najdražji obračun. "Pogajanja so v teku, a nič ni še dokončnega," je dejal Pacquiao in dodal: "Mayweather morda misli: 'Zdaj se lahko borim s Pacquiaom; on je z Marquezom imel težave, sam pa sem ga premagal.'"

Štiriintridesetletni Mayweather je pred kratkim razkril, da bi do borbe za združitev naslovov lahko prišlo 5. maja prihodnje leto v MGM Grand Areni v Las Vegasu, a je Pacquiaov promotor Bob Arum to zanikal, saj želi večje prizorišče. Arum bi rad borbo organiziral na stadionu NFL moštva Dallas Cowboys, ki sprejme 70 tisoč gledalcev. V tem primeru bi – ob pomoči prodanih vstopnic – vsak od boksarjev lahko zaslužil vse do sto milijonov ameriških dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.