Padec je Mohoriču odnesel prva vrhunca sezone

Foto: Profimedia Matej Mohorič
Matej Mohorič je imel smolo na treningu.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesar Matej Mohorič, član ekipe Bahrain Merida, je padel na četrtkovem treningu in utrpel globoko raztrganino, zaradi česar je potreboval več šivov in bo izpustil obe belgijski klasiki ta konec tedna. Kot je sporočil za STA, je čas celjenja poškodbe zaradi mesta na kolenu uganka, upa pa, da bo že v nekaj dneh nazaj na kolesu.

Mohoriču je pri nizki hitrosti zdrsnilo na parkirišču, pri padcu si je strgal kožo na kolenu, zaradi česar je moral na šivanje. Ker je poškodba na kolenu, na delu, kjer se koža pregiba in kjer je že v preteklosti imel nekaj poškodb, ni jasno, koliko časa bo potreboval za celjenje. Sam računa, da čim prej: "Če bo vse v redu, bom v nekaj dneh nazaj na kolesu."

Vsekakor pa bo moral izpustiti obe belgijski klasiki ta konec tedna. Štiriindvajsetletni kolesar je namreč nameraval nastopiti na enodnevnih dirkah svetovne serije Omloop Het Nieuwsblad in Kuurne-Bruselj-Kuurne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.