Padel dogovor med ukrajinskimi klubi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Ukrajini so zaradi vojnega stanja v državi predčasno zaključili nogometno sezono.
Oglej si celoten članek

Ukrajinski nogometni klubi so se v torek dogovorili, da zaradi februarskega ruskega vojaškega napada na državo predčasno končajo sezono 2021/22 in da v letošnji sezoni liga ne bo razglasila prvaka, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Zdravje Poziv priznanega nevrologa: Čas je za spremembe, zaščitite nogometaše

"Stanje na lestvici s 24. februarja 2022 bo tudi končna lestvica za sezono, a letos ne bomo imeli prvaka," so zapisali v vodstvu lige in dodali, da so ustrezen sklep predlagali izvršnemu odboru tamkajšnje nogometne zveze.

Konec februarja je bil na lestvici prvi Šahtar iz Donjecka, ki je imel dve točki naskoka pred kijevskim Dinamom. Za oba kluba pa pričakujejo, da bosta v naslednji sezoni dobila priložnost v kvalifikacijah za ligo prvakov,

Zaradi vdora ruskih sil na ukrajinsko ozemlje se spomladanski del tekmovanja v Ukrajini sploh ni začel.

Foto V Slovenijo prihaja 20 ukrajinskih sirot, v to hišo jih bodo nastanili

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.