Padel rekord po številu okužb

Foto: Epa
Foto: Epa
Vrstijo se odpovedi tekem, zadnja je prišla danes.
Oglej si celoten članek

Vodstvo elitnega angleškega ligaškega nogometnega tekmovanja Premier League je sporočilo, da so bile kar 103 osebe v 20 klubih med 20. in 26. decembrom pozitivne na novi koronavirus, kar je tovrstni absolutni rekord, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Pred tednom dni je bilo na tovrstnem testiranju pozitivnih 90 oseb. Vodstvo tekmovanja je tudi sporočilo, da so v zadnjem tednu opravili kar 15.186 testov za covid-19.

Ob tem kaže omeniti, da so na Otoku v zadnjem obdobju odpovedali že 15 tekem, zadnja na seznamu je torkova tekma 20. kola med Arsenalom in Wolverhamptonom.

V nedeljo so bile na tako imenovani "boxing day" prestavljene tri tekme 19. kola, in sicer Liverpool - Leeds, Wolverhampton - Watford in Burnley - Everton.

Premier League Pokalo kot za stavo: "boxing day" v vsem sijaju!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.