Paire na vratih raja: poraz v finalu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Končani so turnirji serije ATP 250 v Nemčiji, Srbiji in na Portugalskem. V Münchnu je domačo čast reševal Philip Kohlschreiber, Beograd je bil z zmago Andreasa Seppija obarvan italijansko, medtem ko je Argentinec Juan Martin Del Potro uspešno ubranil lanskoletni naslov v Estorilu.
Oglej si celoten članek

Karavana ATP pa nezadržno drvi dalje, saj so se že včeraj začeli prvi krogi tekmovanja na mastersu v Madridu. Nedeljski zmagovalci tako ne bodo imeli veliko časa za počivanje na lovorikah.

S svojim drugim naslovom na turnirju BMW Open je domače obiskovalce razveselil Philip Kohlschreiber, ki je v finalu s 7:6(8), 6:3 ugnal Marina Čilića. Hrvata je pokopal predvsem drugi servis, ki je znašal le slabih 40 odstotkov, kar je bilo občutno premalo za razpoloženega Nemca.

V finalnem obračunu turnirja v Beogradu je Italijan Andreas Seppi s 6:3, 6:2 premagal Benoita Paira. Francoz je nastopil v svojem prvem finalu ATP turnirja in je na poti do obračuna s Seppijem izločil kar tri nosilce. Za Italijana je bila to druga lovorika v karieri, saj je lani osvojil še turnir v Eastbournu.

Prvi nosilec v Estorilu Juan Martin Del Potro ni dopuščal presenečenj na Portugalskem, ko je še četrtič v karieri ugnal Francoza Richarda Gasqueta. Argentinec tudi tokrat Gasquetu ni prepustil niza, saj ga je premagal s 6:4, 6:2. Za 23-letnega Del Potra je bil to šesti turnir v karavani ATP.

ATP München, finale:

Philip Kohlschreiber (Nem) : Marin Čilić (Hrv) 7:6(8), 6:3

ATP Beograd, finale:

Andreas Seppi (Ita) : Benoit Paire  6:3, 6:2

ATP Estoril, finale:

Juan Martin Del Potro : Richard Gasquet  6:4, 6:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.