Pandemija odnesla še pet tekem, tudi Čančarjevo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Širjenje covida-19 še naprej kroji spored najmočnejše košarkarske lige na svetu.
Oglej si celoten članek

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je zaradi velikega števila okužb s covidom-19 prestavilo pet tekem. 

Tri so na sporedu že danes ponoči, med drugimi pa je prestavljena tudi tekma med Brooklyn Nets in Denver Nuggets, za katere igra slovenski reprezentant Vlatko Čančar. Ponoči ne bo niti tekem med Atlanto in Clevelandom ter med Philadelphio in New Orleansom.

Bo igral ali ne? Dallas Mavericks na -10 °C, Luka Dončić pa ...

Znani sta tudi dve odpovedi za ponedeljek in torek. Prestavljeni bosta tekmi med Torontom in Orlandom ter med Brooklynom in Washingtonom.

Posebej pereča je situacija pri Brooklyn Nets, kjer zaradi okužbe in posledične karantene trenutno manjka kar deset košarkarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.