Šport > Košarka
10080 ogledov

Dallas Mavericks na -10 °C, Luka Dončić pa ...

Luka Dončić Profimedia
V noči na ponedeljek po srednjeevropskem času bo četa Jasona Kidda igrala v Minneapolisu.

Minnesota Timberwolves imajo po treh zaporednih zmagah skoraj polovičen izkupiček (14-15) in bi z morebitno zmago prehiteli Dallas Mavericks, ki so se na sever ZDA odpravili s 50-odstotno bilanco (14-14).

Na srečanje v Minneapolis, kjer je zvečer napovedanih -10 °C, so Teksačani odpotovali v sila okrnjeni zasedbi. Luka Dončić še vedno ni nared za nastop, manjkal je že na predhodnih treh srečanjih proti Oklahoma City Thunder, Charlotte Hornets in Los Angeles Lakers. Muči ga levi gleženj.

James Harden, Kevin Durant, Kyrie Irving NBA Šport Nov šok za vodilno ekipo Vzhoda, udarci se kar vrstijo

Poleg Dončića bo pri Dallasu manjaklo še nekaj košarkarjev. Zaradi covida-19 bodo izostali Reggie Bullock, Josh Green in Frank Ntilikina, zaradi osebnih razlogov Willie Cauley-Stein, zaradi poškodbe desnega stopala pa Eugene Omoruyi.

V noči na sredo se bo Dallas proti Minnesoti meril še doma, takrat morda že z Dončićem v postavi. Nato bodo v American Airlines Center prišli Milwaukee Bucks, sledi pa božično srečanje proti Utah Jazz v Salt Lake Cityju.

Na vrhu zahodne konference so Phoenix Suns (23-5), sledijo Golden State Warriors (24-6) in že omenjeni Utah Jazz (20-9). Pred Dallasom so še Memphis Grizzlies (19-11), LA Clippers (16-14), LA Lakers (16-14) in Denver Nuggets (15-14).

kyrie irving Požrli besede Šport Neverjeten preobrat v zvezi z necepljenim Irvingom
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice