Šport > Košarka
3787 ogledov

Končno vzpodbudna novica glede Luke Dončića

Luka Dončić Profimedia
Stanje naj bi se počasi izboljševalo.

Slovenski košarkar Luka Dončić je zaradi ponavljajočih se težav z gležnjem izpustil že zadnje tri tekme svoje ekipe Dallas Mavericks, ki je potrdila, da Luka ne bo odpotoval niti v Minnesoto, kjer Mavericke v noči na ponedeljek čaka tekma s tamkajšnjmi Timberwolves.

Situacija je zaskrbljujoča, saj zaenkrat še ni jasno, kdaj se bo eden največjih talentov na svetu sploh vrnil na košarkarska igrišča, medtem ko ima v času njegove odsotnosti Dallas izkupiček vsega dveh zmag in kar petih porazov, medtem ko ima pod dirigentsko paličico mladega Slovenca pozitiven izkupiček, saj beleži dvanajst zmag in devet porazov.

Dennis Smith jr. in Luka Dončić Razkrit škandal Šport Lukov prijatelj prilil olje škandalu, ki trese Dallas: "Ne veste niti polovice!"

Vsi tako nestrpno pričakuje poročila o stanju mladega zvezdnika, a so informacije iz Dallasovega tabora zelo skope. A vendarle se je končno pojavila tudi vzpodbudna novica...

Po porazu z Los Angeles Lakers se je namreč iz Dallasovega treninga oglasila novinarka Dallas Newsa Callie Caplan, ki je sporočila, da sta kljub bolečemu porazu proti Jezernikom vzdušje in energija na zelo visokem nivoju ter da poškodovani Dončić predvsem vadi proste mete, nekaj povsem značilnega za košarkarja, ki zaradi poškodbe ne more na polno trenirati.

Nato pa naj bi ga trener Darrell Armstrong tik pred koncem povabil, če bi vendarle poizkusil proti njemu odigrati eno akcijo iz tako imenovane "izolacije" in Luka se je strinjal, da je že pripravljen poizkusiti.

In kako se je vse skupaj končalo? Luka je s svojo fizično močjo z lahkoto opravil s svojim branilcem ter s tem dokazal, da čas vrnitve na igrišča morda le ni tako oddaljen.

luka dončić Slika, ki stopi srce Šport Lepotica se na tekmi pojavila s tem napisom, Luka ji izpolnil božično željo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice