Šport > Košarka
31093 ogledov

Lepotica se na tekmi pojavila s tem napisom, Luka ji izpolnil božično željo

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Prelepa navijačica Dallasa je imela za božič eno samo željo...

Luka Dončić je zaradi poškodbe gležnja izpustil zadnje tri tekme svoje ekipe, a kljub temu da tekme spremlja z roba igrišča, še kar naprej navdušuje.

Izjemni Slovenec je namreč znova dokazal, da ni le izjemen športnik, temveč je tudi velik človek in prav zato je med navijači še toliko bolj priljubljen, gre namreč za pravega heroja množic.

luka dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Le kdo se ne spomni, kako je še pred podpisom astronomsko visoke pogodbe z Dallasom daroval velik del svojega zaslužka za prebivalce Dallasa, ki jih je lani prizadela naravna katastrofa, ali kako po Ljubljani obnavlja igrišča ter razveseljuje mlade nadebudne košarkarje z brezplačnimi košarkarskimi čevlji iz svoje kolekcije.

No, tokrat pa je navdušil ves košarkarski svet z eno drobno gesto, ki pa se je bo mlada Dončićeva navijačica spominjala do konca življenja.

Slednja se je namreč pojavila na poslednji domači Dallasovi tekmi, ko so Mavericki premagali Charlotte, ter navdušila s svojo skromno željo. Medtem ko v zadnjem času vse pogosteje videvamo med občinstvom napise, kako si želijo od določenih športnikov njihove majice ali copate, si je Dallasova lepotička zaželela dosti manj.

Luka Dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Pred začetkom tekme je tako pozirala z napisom: "Vse, kar si želim za božič, je zgolj fotografija z Luko," ter prisrčno sliko svoje skromne želje objavila na socilanih omrežjih. In ni bilo treba dolgo čakati, ko se je tam pojavila še ena nova fotografija...

Ko je Luka videl preprosto željo mlade Dallasove navijačice, ji je nemudoma izpolnil njeno skromno božično željo ter se znova prikazal v najlepši možni luči.

Luka Dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Nad Lukovo potezo je bil navdušen tudi oče dekleta, ki je na socialnih omrežjih nemudoma zapisal: "Gospod Dončić je največji vseh časov! Moji hčerki je polepšal dan! Gremo Mavs!"

Morda res ni bilo potrebno veliko, a je Luka znova dokazal vso svojo veličino. Luka se namreč še predobro zaveda, da mu ena takšna poteza vzame približno 20 sekund njegovega časa, a hkrati ustvari mladi navijačici spomin, ki ga bo cenila do konca življenja.

 

 

Komentarjev 3
  • suineg7878 07:27 18.december 2021.

    Lepa gesta vsekako, ampak pazi tega "novinarja".. Luka je dokazal VELICINO?! S tem, da se je slikal z obozevalko??!! Beeeee

  • Avatar Millsmilena
    Millsmilena 00:33 18.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Tana_Kerr 14:04 17.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice