"Panika, panika, panika!" Takšno je stanje nesrečnika

Foto: Epa
Foto: Epa
Nogometaša sta po silovitem trku negibno obležala na tleh.
Oglej si celoten članek

Iz vrst Wolverhamtpon Wanderers so sporočili, da je mehiški napadalec Raul Jimenez v bolnišnici v Londonu pri zavesti po udarcu v glavo, ki ga je prejel v dvoboju z Brazilcem Davidom Luizom. Branilec Arsenala in napadalec Wolvesa sta na nedeljski tekmi z glavami udarila v peti minuti, Mehičan pa je nezavesten in okrvavljen obležal na zelenici.

Video Grozen trk z glavama zasenčil zgodovinsko zmago

Igralci obeh ekip so sprva v paniki zahtevali zdravniško pomoč, ko so v grozi pogledovali, kako sta Jimenez in Luiz negibno obležala na tleh. Devetindvajsetletnika so oskrbovali več kot 10 minut, prepeljali pa so ga na travmatološki oddelek bližnje bolnišnice. Luiz je po odločitvi zdravstvenega osebja dvoboj lahko nadaljeval, kar je na Otoku prav tako sprožilo številne kritike.

"Panika, panika in panika. To je bila naša reakcija na dogodek," je na tiskovni konferenci dejal Nuno Espirito Santo, trener Wolverhamtpona.

Dodal je, da je Jimenez pri zavesti in v dobrih rokah, na opazovanjih v bolnišnici pa bo ostal še nekaj časa. "Videli ste na obrazih igralcev, da je bila stvar resna. Grozno," je še razložil Portugalec na klopi angleškega kluba, ki je proti Arsenalu slavil z 2:1.

Wolves na lestvici zasedajo šesto mesto s 17 točkami, na vrhu sta Tottenham in Liverpool s po 21. Arsenal je v spodnjem domu prvenstvene lestvice na 14. mestu s 13 točkami.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.