Papež povečal zbirko: dobil še dres Buffona

Foto: EPA Agnelli Marotta Mazzia Conte Buffon papež Frančišek Rim Vatikan sveti sedež Foto: EPA Conte Buffon papež Frančišek Rim Vatikan sveti sedež Foto: EPA Conte Buffon papež Frančišek Rim Vatikan sveti sedež Foto: EPA Agnelli Buffon papež Frančišek Rim Vatikan sveti sedež Foto: EPA Agnelli Conte Buffon papež Frančišek Rim Vatikan sveti sedež Foto: EPA Agnelli Marotta Mazzia Conte Buffon papež Frančišek Rim Vatikan sveti sedež Foto: EPA Agnelli Marotta Mazzia Conte Buffon papež Frančišek Rim Vatikan sveti sedež
Zbirka dresov papeža Frančiška se veča iz tedna v teden. Vse od njegovega imenovanja, ko se je razvedelo, da je velik nogometni navdušenec, navijaču argentinskega San Lorenza gostje obvezno prinesejo tudi podpisane klubske in reprezentančne majice. Papež je v torek sprejel italijanske prvake Juventus in dobil, uganili ste, njihov dres.
Oglej si celoten članek

Delegacijo Juventusa, ki je obiskala Sveti sedež v Vatikanu, so sestavljali predsednik Andrea Agnelli, generalni direktor Giuseppe Marotta, izvršni direktor Aldo Mazzia in predstavnika šampionske ekipe, trener Antonio Conte ter vratar in dolgoletni kapetan Gianluigi Buffon.

Papež Frančišek se je s "prijatelji Juventusa", kot so jih poimenovali ob sprejemu, na zasebni avdienci v palači Carpegna pogovoril o nedavno osvojenem 29. scudettu, ki se ga je Juve razveselil v pravkar končani sezoni.

To je bil drugi zaporedni naslov za trenerja Conteja in Buffona, ki je papežu izročil tudi obvezno darilo – svoj podpisan dres s številko ena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.