Paragvaj v finalu brez selektorja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Selektor paragvajske nogometne reprezentance Gerardo Martino ne bo mogel voditi svoje ekipe v finalu južnoameriškega prvenstva. Gre za kazen po obračunu po koncu polfinala.
Oglej si celoten članek

Južnoameriška nogometna zveza je Gerarda Martina zaradi izključitve in poznejšega verbalnega obračuna s selektorjem Venezuele Cesarjem Fariasom kaznovala s prepovedjo vodenja moštva na dveh tekmah. Finale si bo moral s tribun ogledati tudi njegov pomočnik Jorge Pautasso, ki se je po tekmi prav tako neprimerno vedel, dobil pa je kazen prepovedi vodenja ekipe na eni tekmi. S plačilom 10.000 ameriških dolarjev sta kaznovani tudi obe reprezentanci, ki so ju opozorili, da bodo v prihodnosti v primeru novih incidentov kazni strožje. Posamezni nogometaši zaradi masovnega prerivanja in poskusa medsebojnih obračunavanj (padlo je tudi nekaj udarcev) po koncu tekme niso bili kaznovani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.