Šport > Nogomet
17 ogledov

Paragvaj v finalu brez selektorja

gerardo martin paragvaj selektor 2011 Reuters
Selektor paragvajske nogometne reprezentance Gerardo Martino ne bo mogel voditi svoje ekipe v finalu južnoameriškega prvenstva. Gre za kazen po obračunu po koncu polfinala.

Južnoameriška nogometna zveza je Gerarda Martina zaradi izključitve in poznejšega verbalnega obračuna s selektorjem Venezuele Cesarjem Fariasom kaznovala s prepovedjo vodenja moštva na dveh tekmah. Finale si bo moral s tribun ogledati tudi njegov pomočnik Jorge Pautasso, ki se je po tekmi prav tako neprimerno vedel, dobil pa je kazen prepovedi vodenja ekipe na eni tekmi. S plačilom 10.000 ameriških dolarjev sta kaznovani tudi obe reprezentanci, ki so ju opozorili, da bodo v prihodnosti v primeru novih incidentov kazni strožje. Posamezni nogometaši zaradi masovnega prerivanja in poskusa medsebojnih obračunavanj (padlo je tudi nekaj udarcev) po koncu tekme niso bili kaznovani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.