Pari osmine finala brez "jugo" derbija, Slovenci zgodaj popoldne

Foto: Epa
Foto: Epa
Po koncu skupinskega dela evropskega prvenstva so znani vsi pari osmine finala.
Oglej si celoten članek

Po zmagi Hrvatov nad Ukrajinci (90:85) v skupini C in pričakovanem slavju Italije nad Veliko Britanijo (90:56) so naši južni sosedje zasedli tretje mesto in se izognili srečanju s Srbijo. Tej se bo, zaradi najslabšega medsebojnega izkupička v krogu treh ekip z enakim številom zmag, zoperstavila Italija.

To morate videti Reprezentanti skoraj prevrnili avtobus: "Daj Francoze, da se igramo"

Grčija je že prej zagotovljeno prvo mesto in obračun osmine finala proti Čehom zapečatila z zmago nad Estonijo (90:69). Čehi so si napredovanje zagotovili po slavju nad Izraelom (88:77). Ukrajinci se bodo pomerili s sosedi Poljaki. Ti so za konec skupinskega dela klonili proti Srbiji (96:69).

Šport Nori odzivi na Twitterju: "Luka je zlomil internet!"

Slovenija bo svojo tekmo proti Belgiji začela v soboto ob 14.45. V podobnem "živ žav" terminu, kot se je izrazil Saša Dončić, je Slovenija nedavno igrala kvalifikacijsko tekmo za SP proti Nemčiji in takrat izgubila. Že pred tem se bosta udarili Turčija in Francija.

Težave v Kölnu Nov zaplet s prevozom naše reprezentance

EuroBasket, osmina finala:

SOBOTA:
Turčija - Francija
Slovenija - Belgija
Nemčija - Črna gora
Španija - Litva

NEDELJA:
Grčija - Češka
Ukrajina - Poljska
Hrvaška - Finska
Italija - Srbija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:00 9. September 2022.

    Hrvati so naredili vse, da se v osmini finala ne srečajo s Srbijo. Patetično in brezjajčno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.