Pariški navijači grdo nad Neymarja

Foto: Epa Neymar
Vrnitve ni več.
Oglej si celoten članek

Brazilski napadalec Neymar je bil pred dvema letoma, ko je izsilil svoj odhod iz Barcelone v PSG, osovražen v Kataloniji in občudovan v Parizu, zdaj pa se je vse spremenilo. Brazilec si želi na vsak način zapustiti francosko glavno mesto veljaki pariškega kluba pa bi ga raje kot osovraženi Barceloni prodali madridskemu Realu. Neymar se sicer želi vrniti v nekdanji klub.

Zvezdnik ni bil v kadru Parižanov za tekmo prvega kroga francoskega prvenstva, PSG je zmagal s 3:0. Kljub Brazilčevi odsotnosti so navijači kluba pokazali, da je ljubezen že zdavno počila. "Neymar, hijo de pu... (Neymar, kur... sin; op.p.)," so glasno prepevale tribune in tako nakazale, da je Brazilec že končal svojo zgodbo v Parizu.

Angleški klubi, ki bi še morda zmogli visoko odškodnino za še vedno najdražjega nogometaša na svetu, so že končali s prestopnim rokom, PSG pa tako verjetno čaka sklenitev dogovora z Barcelono ali Realom. Oba kluba si želita Brazilca videti v svojih vrstah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.