Parker: "Upam, da bom lahko igral"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pred četrto tekmo finala lige NBA, ki bo na sporedu v noči na petek, je glavno vprašanje, ali bo Tony Parker lahko nemoteno igral.
Oglej si celoten članek

San Antonio Spurs so na tretji tekmi finala razbili Miami Heat (113:77) in povedli z 2:1 v zmagah. Ob tem je imel Tony Parker netipično slab učinek, zabeležil je le šest točk in osem asistenc. Po tekmi se je izkazalo, da je bila za zadržanost Francoza kriva poškodba stegenske mišice.

Zaradi nevšečnosti je v tretji četrtini omenjene tekme tudi odšel v slačilnico, kjer ga je pregledal klubski zdravnik. Kasneje je Parker še odigral nekaj minut, ko pa je postalo jasno, da Spurs tekme ne morejo več izgubiti, je dokončno ostal na klopi.

Mišica ni natrgana

Magnetna resonanca, ki jo je Francoz opravil v sredo, je pokazala, da mišica ni težje poškodovana. "Pravkar sem opravil magnetno resonanco. Imam rahlo nategnjeno stegensko mišico. Bomo videli, kako se bom počutil pred četrtkovo tekmo. Zares upam, da bom lahko igral," je Parker sporočil prek Facebooka.

Teksačani imajo na četrti tekmi v domači dvorani priložnost, da povedejo s 3:1 v zmagah in tako ostanejo le še eno zmagoslavje od naslova v ligi NBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.