Šport > Košarka
11 ogledov

Parker: "Upam, da bom lahko igral"

Tony Parker Chris Bosh San Antonio Spurs Miami Heat Reuters
Pred četrto tekmo finala lige NBA, ki bo na sporedu v noči na petek, je glavno vprašanje, ali bo Tony Parker lahko nemoteno igral.

San Antonio Spurs so na tretji tekmi finala razbili Miami Heat (113:77) in povedli z 2:1 v zmagah. Ob tem je imel Tony Parker netipično slab učinek, zabeležil je le šest točk in osem asistenc. Po tekmi se je izkazalo, da je bila za zadržanost Francoza kriva poškodba stegenske mišice.

Zaradi nevšečnosti je v tretji četrtini omenjene tekme tudi odšel v slačilnico, kjer ga je pregledal klubski zdravnik. Kasneje je Parker še odigral nekaj minut, ko pa je postalo jasno, da Spurs tekme ne morejo več izgubiti, je dokončno ostal na klopi.

Mišica ni natrgana

Magnetna resonanca, ki jo je Francoz opravil v sredo, je pokazala, da mišica ni težje poškodovana. "Pravkar sem opravil magnetno resonanco. Imam rahlo nategnjeno stegensko mišico. Bomo videli, kako se bom počutil pred četrtkovo tekmo. Zares upam, da bom lahko igral," je Parker sporočil prek Facebooka.

Teksačani imajo na četrti tekmi v domači dvorani priložnost, da povedejo s 3:1 v zmagah in tako ostanejo le še eno zmagoslavje od naslova v ligi NBA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.