Parker: "Zanima me samo zlato!"

Foto: EPA
Foto: EPA
Ideolog in prvi strelec francoske reprezentance Tony Parker je svoje najboljše predstave na evropskem prvenstvu prikazal, ko je bilo to najbolj potrebno.
Oglej si celoten članek

"Polfinale je bilo res na vrhunskem nivoju, toda naslednja tekma bo še bolj pomembna. Na evropskem prvenstvu v Litvi smo se veselili uvrstitve v finale, ki nam je prinesla nastop na olimpijskih igrah, a se nismo zavedali, kako pomembna je zmaga v finalu," se je izgubljenega finala leta 2011 spomnil Tony Parker. "Sedaj smo bolj izkušeni, tako da bomo pripravljeni na finale."

Boj do zadnje sekunde

Francoski organizator igre je v četrtfinalu uničil domačo izbrano vrsto, nezaustavljiv pa je bil tudi v polfinalu proti Špancem. Kljub temu pa sebe ne postavlja v prvi plan: "Zelo zaupam soigralcem in strokovnemu štabu. Verjamem, da bomo v finalu s skupnimi močmi prišli do zmage. Pripravljeni smo na boj do zadnje sekunde. V polfinalu se nismo predali kljub zaostanku in tudi v finalu bomo grizli do konca."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.