Šport
36 ogledov

Parker: "Zanima me samo zlato!"

Slovenija Francija EuroBasket četrtfinale Stožice Ljubljana Parker EPA
Ideolog in prvi strelec francoske reprezentance Tony Parker je svoje najboljše predstave na evropskem prvenstvu prikazal, ko je bilo to najbolj potrebno.

"Polfinale je bilo res na vrhunskem nivoju, toda naslednja tekma bo še bolj pomembna. Na evropskem prvenstvu v Litvi smo se veselili uvrstitve v finale, ki nam je prinesla nastop na olimpijskih igrah, a se nismo zavedali, kako pomembna je zmaga v finalu," se je izgubljenega finala leta 2011 spomnil Tony Parker. "Sedaj smo bolj izkušeni, tako da bomo pripravljeni na finale."

Boj do zadnje sekunde

Francoski organizator igre je v četrtfinalu uničil domačo izbrano vrsto, nezaustavljiv pa je bil tudi v polfinalu proti Špancem. Kljub temu pa sebe ne postavlja v prvi plan: "Zelo zaupam soigralcem in strokovnemu štabu. Verjamem, da bomo v finalu s skupnimi močmi prišli do zmage. Pripravljeni smo na boj do zadnje sekunde. V polfinalu se nismo predali kljub zaostanku in tudi v finalu bomo grizli do konca."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.