Pärsonova jo je skupila na smuku

Foto: Žurnal24 Anja Pärson je dala skozi že marsikaj, tako težkih prog pa malo.
Sobotni smuk za svetovni pokal v italijanski Cortini d'Ampezzo se je nesrečno končal za švedsko smučarko Anjo Pärson, ki si je poškodovala koleno.
Oglej si celoten članek
 
 

Mislim, da vendarle ni  kaj hujšega in da bom jutri le lahko nastopila.

Anja Pärson

 
Švedska alpska smučarka Anja Pärson si je na sobotnem smuku za svetovni pokal v italijanski Cortini d'Ampezzo poškodovala koleno. Pärsonova je sicer prismučala v cilj in osvojila visoko tretje mesto, a so bolečine hude in se še ne ve ali bo lahko nastopila na nedeljskem veleslalomu. "Upam da gre le za lažjo poškodbo, ki se je zgodila ob tršem pristanku po enem skokov. Mislim, da vendarle ni kaj hujšega in da bom jutri le lahko nastopila," je bila takoj po prihodu v cilj optimistična Pärsonova, ki pa se ni udeležila novinarske konference po končani tekmi, saj so zdravniki takoj začeli z zdravljenem. Ti so bili z napovedmi nekoliko bolj previdni in napovedali možnost, da je v nedeljo ne bo startu.

Kakorkoli že, poškodba ni prišla v pravem času, saj je svetovno prvenstvo praktično pred vrati, švedska šampionka pa bo branila tri zlata odličja (smuk, superveleslalom in kombinacija) s prvenstva pred dvema letoma, ki je bil speljan prav na njenem dvorišču, v švedskem Aareju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.